Thursday, December 30, 2010

Besok pegi driving lesson,5 jam ceramah,bontot beku,bguss
My : workplace/makanplace/stoneplace/doodlingplace/chiptuneplace/ ect



Im a smoker,so what?

Sekolah dah nak start nih,baju skolah,beg roda,kasut bata,pencil box upin-ipin sumer xbeli lagy,mmg kner mrh ah ngan cikgu,aish2:P

Back there when im still in school,people look me as a nerd.Maybe this glasses n my appearance make me look one...

Wearing glasses doest make you a nerd,maybe im good at computing,but that is a common knowledge u shold have for surviving...

People doest know me very well cause the way i look in school,duh,school is for you to gain knowledge,so you still have to follow the rules.But outside,its way different,so you will become a different person too..


Well,i dun care what other think about me,this is the real me:)




Pengakuan berani mati AimanDanial,ahhaha

Tuesday, December 28, 2010

YEZZ!

Yezz!Ktorang dpt msuk majalh Yezz isu januari 2011,thanks to adam surihani n achiek sidek sbb bgi peluang:)mmng xsngke dpt msuk ouh dlu,sml gy ou,smgt cri bookstore lps fateen aqmar bg taw,cri2 then bkak ah page,ingt kecik je gmbr ktorang,bkak2 peh bsr penuh stu page,gle bangge,siap kecoh kut kat acik kedai tuh,haha,gler best:)


Petrol dan akuh


Aper kene mengene petrol ngan akuh?mmng bnyk kene mengener nyer,sbb mender alah tuh dah memperkosa mulut akuh,peh ayat,ahah,cmner leh jdi cmtuh eh?nk taw?meh2 bcer,ahah,cmnie mlm isnin hari tu,ktorang stu band lpk kat pdng block 6,nk train lagu bru an,then halim,johan khalis dtng,pastu dorg gy amik bola nk men futsal.ktorang pun join ah skali lps dah train tuh kn.peh team akuh mng kut,5-4,ceh2,then dah emn futsal mesti ah haus kn,msuk2 kete time nk balik tuh,sam ckp,weh minum ah air nih smbil tunjuk kat stu botol bsr pnuh petrol,baek gle sam blanje air,ahah,akuh lak time tuh mmng xingt yg sam ade beli petrol sblom nk grk block 6,time tuh akuh xprasan pun sam gurau,yer ah dah ah tngh haus,glp lak tuh,mner ah prasan doe,so dngn gelabah nyer,yer ah haus kn,akuh pun teruk,blup,msuk petrol tuh dlm mulut!,ahah,time tuh gak sam jerit kat akuh,''weh man,buang2,petrol tuh",akuh tyme tuh ingt pehal tetibe sam kedekut lak neh,tadi kasi minum,pastu bru prasan kesejukan petrol dlm mulut n mulut akuh cm rser bahang,akuh cpt2 bkak pintu then puihhh,buang sumer,peh mmng xsngke akuh hmpir tertelan petrol bnyk tuh,siut gler,then halim johan khalis lak tetibe dtng,dorang ckp dorang ingt ktorang ader air,tuh yg nk mintak skit tuh,ikut akuh mmng akuh bg teguk jer sekor2,haha,then cpt msuk rumah awam block 6 tuh n bsuh mulut akuh,peh tertuih2 akuh doe,dorang sumer dah gelak,tapy tngk cm akuh benagng,sumer ckp kesian lak kat akuh,sedut tul,pastu sam gy kedai blanje air mineral stu sorg,nk tmbh lagy,air tu hlak rser cm lipas,sumpah,stu kete ckp rser lipas,sam leh lak abes kn stu botol sbb dier ckp dier haus,mmng xkesah langsung,akuh smpai umah ariz mmng muntah2 ah,rser lipas,rser petrol,adusss,blek tuh akuh citer kat bpk akuh,mule2,bpk kauh bwt derk jer sbb tngh tb,then kali kedue bru dier terkejut,gelabah sumer,ceh lmbt tul pickup,eheh,then akuh msuk bilik ambik lighter ltk kat mulut akuh mner taw terbakar keh,akuh sjer test la,tkut,ahah,then bkak tenet bcer info neutralkn petrol kner minum susu,akuh gy dapur trus bantai susu adik akuh Zara tuh,ahah,msuk bilik tido,mlng sungguh mlm tuh,ish2

Saturday, December 25, 2010

Rindu

Ahah,rindu fersbuk,rindu nk msj ngan seha,rindu nak jamming,nih smer perlis nyer psl,bnyk bende akuh x update,fehh,5 hari grk perlis,langkawi,reunion bapak akuh mmng bwt akuh pnt gler,seb dpt beli bnyk brg murah kat langkawim,ehhe:)next stop,Tapah,road trip band,yihaaa,and thanks to kawan2 sbb snggup held bbq demi akuh,muah2,ehhe

Tuesday, December 21, 2010

Away

Perlis2,bwk ps2 siap2,stok bnyk2,lpk hotel,xnk jln,huahua,blik ahad,bbq smer tinggal,sedeh:(

Monday, December 20, 2010

Merdeka




Gmbr tande Freedom,ahah

Spm dah abess,yeahhh,ahah,gler uh,eko akuh jwb tergagap2 kut sbb sejuk nk mampus,terketar2 tngn,smpai xsiap soalan,seb bek akuh ader bwt backup,fehh,then pas eko,akuh stu band lpk mcdee,yihaaa,enjoy jap,gy jamming,tngkp gmbr band mengarot,ahah,sian amir yazid kner lyn ktorang,thanks bro:)then blik rumah ngage jap bkak tenet,bsk antar buku,huhh


Saturday, December 18, 2010

Haha

Seha:Duh,xbujang la kalo bilik xbsepah doe,hahaha,bru la laki nmernyer,eheh,rindu gak nk msj ngan kaw,hik2,gedik skit,haha,kk,kaw tc taw:)

Lyn neh weh,lawak gler,haha

video

:(

Lose myself in a sin,
I try to avoid you..
But it never work the way i want,
You given me calmness when i am with you,
When i am lonely and felling gloomy,
But ,sorry i have to leave you,
As being with you will making,
My heart stop,and my lung suffer,
Even now we still met up,
A couple of time,quite a while
But,eventually i have to leave you,
As love for myself is better,
Than drowning my life with you.


Rokok membunuh,eheh

Thursday, December 16, 2010

Grr

Abes plan akuh nk gy band trip pegi tapah,xpsl2 kenr ikut family holiday la,mender la,perlis lak tuh,lagy best,seminggu,pehh,mmng rosak plan akuh, rosakkk!!

Wednesday, December 15, 2010

Haha,swimming pool


Seha:Bilik akuh mmng bersepah kut,haha,bwh katil penuh akuh sorok exam paper math,heheh,mmng port terbek kucing branak la,ahaha:P

Swimming pool?

Xsngke doe,selame 7 tahun setengah akuh duduk umah akuh neh,xpnh taw balkoni bilik akuh ader swimming pool,peh syok abis,abis akuh beredam dlm tuh,siap terminum2 air hujan,hmm,?air hujan?ahah,balkoni bilik akuh tersumbat doe,bkak2 mate dah pnuh stu balkoni,dlm gler,seb bek xmsuk bilik akuh,maw rosak buku2 akuh,hujan lbt gler kut tadi,ish2,pastu akuh pun dngn excited nyer trus menyelam cri lubang tersumbat tuh,pastu tngk air lmbt surut,terpakser gner baldi buang air,dah rser cm mangse banjir la plak,hmm


Tuesday, December 14, 2010

aku suker lyn doodle kat sinih:D

http://www.doodlersanonymous.com/


Pening


Kucing akuh beranak lagy,3 ekor lak tuh,da la port smer gak dier ambik nk branak,(dlm bilik akuh)maybe sbb akuh slalu bwk dier musk tido skalo kut,dier rser slmt kat situ,huhu,ker bilik akuh bersepah sngt?hmmm,so cmnih,lps beranak,akuh bgtaw ah mak akuh,dier ckp kalo bnyk sngt mak akuh nk buang,akuh ckp ah xbleh,akuh dah syg smer kucing akuh kn,lagy2 yg branak nih,dha la kucing first,then akuh ckp kat mak akuh,akuh nk kasi org kucing akuh yg bulu lebat2 tuh,mak akuh xkasi,bleh lak dier ckp kucing tuh susah nk jumpe so xleh buang,yg kucing beranak nih lak xper buang sbb bulu biaser,peh diskriminasi bulu btol la,ish2,last2 akuh biar jer smer kat umah akuh,xder nk bg sper2,mner leh bg org,da syng gler kut,erghhh

Thursday, December 9, 2010

EKONOMI

Nih aper cer,pehal bwt lmbt gler,mmng xnk kasi akuh freedom awl2 ker hper,skit2 jdi bahan jer akuh,siut tul la


Saturday, November 27, 2010

I Am Sam


Bkn sam apez ah,ahah,nih cter sedeh duh ,isk2,dakota fanning dlm nih cute gler,ehhe(cm pompuan la lak)ahah

Stuffed with comic and smokey treat,make me realise about life,uhhh

Thursday, November 11, 2010

hari neh

tempoyakkkk!!!!
2 ayam terdiam di tangan akuh,yeahh

sabtu xjdi bwt show kat hri koko,hihi

Tuesday, November 9, 2010

BAKUMAN!


Bakuman terbek wehh,gler best bler bcer,xboring lngsung,Bakuman neh dier cter psl pelukis komik jepun n tujuk cmner pelukis jepun melukis dan cri idea untuk komik,mmng terbek ah cter neh:DDDDDD

Monday, November 8, 2010

uhuhh

im in love with

Jordan Metcalf

artwork,lmao,yehahhhh


spmspsmspmspm
imdead

Sunday, November 7, 2010

ahhaa

dodol,dodol ker neh?


aper bender ntah akuh conteng,ahaha



Saturday, November 6, 2010

aish

5 lagy,kaw nk mati awl ke man!

Friday, November 5, 2010

aish

hri neh 5 lagy,bsk pon 5 lagy,kaw nk mati cpt ekr man,haa!?

Wednesday, November 3, 2010

Tuesday, November 2, 2010

siut

skit gler mulut akuh,siut tul pagar neh,men langgar2 org lak,erghhh

heppy befday seha,

semoge kaw panjang umur:)amin,n gudluck spm:)

okay

ready?today is the day,eheh

Sunday, October 31, 2010

hehe

mri kita mulakan,hihihi

Wednesday, October 27, 2010

Chubidubidu rappa,chubidubidu rappa,ahhahaha

Tuesday, October 26, 2010

uhh

akuh dpt no EMPAT doe,gler x best,turun stu ank tangge,siut,cmner leh menurun gler neh,menurun banyak kot akuh,mmng xdpt spectra la,demm,neh lyn fb bnyk sngt pnyer psl la neh,ish2,dah la PGK akuh 5.lebih,kalo spm btol mmng xdpt msuk u ahh,kurang2 3-4. lebih yg bleh dpt,aishh,trus terdiam kut tadi kat skola,xder mood nk bwt Gerak Gempur,huuuuuhhhh,bsk monteng ah,xder moodddd:(

hiayyyyy

MUKTAMADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

xnk gy graduasiiiiiiiiii
mls gler,dah la mcm2 nk kene beli,hishh

Sunday, October 24, 2010

okehh

dah update,puas hati?

GLER



Seha2 usha neh,gler style doe:D

=)



(:):(:):(:):(:)

graduasi ohhhh graduasi,kenape kaw munculllllllllllllllllllllllllllllll

sedutnyer pengetua,mender xder diadekn,menyusahkn btol la

Tadi

hampir Rm50 akuh abes cmtuh jer sbb nk puaskn hati akuh beli bender cm best neh: maker,haish mmng xbleh tngk bender wrner wrni skit tul akuh,abes smer nk beli,seb bek best,ehhe,;)yg bengangnyer dwet tuh akuh nk bwt byr graduasi,adusss,nih nk pegi ker x neh,ish2,cm leceh jer nk gy graduasi,nk kner pakai tuh neh,akuh dah la xbiaser,uhhhhhh

ape jadi

kat akuh bulan neh?COLOURAMA!!!yeahh,the biggest chiptune event ever happen in malaysia,best gler kot dpt moshing ngan amir yazid,ahha,khairil lak kner jger brg jer,sper suruh xnk moshing,ahah,then lps lpk colourama la aku dah start muler pkai full cap,gler lawa,wner unggu,xyah risau rmbut skema,gner topi pun bleh,acehh:Phaha,lps neh mmng kalo kat luar korg nmpk akuh pkai topi jerlah,kecuali mlm la,gler aper pkai topi mlm2,haha,n minggu lps lak band akuh dpt bwt show kat stu party,bleh la,walau start lmbt,crowd x bnyk,tapy still leh tahan cuz dpt mkn lasagna sdp,pastu gule2 mcm2 ktorang telan,mmng mlm tuh hyper gler babi,xbleh hingat,siap smngt lari2 men belon,pehhhh,then minggu nih akuh dpt smer result pekser akuh,bnyk turun la dri nek,mner nk dpt spectra neh,ahah,harap spm lulus la smer,aminnn


Bm:87
Bi:80
Sains:40
Eko:53
Ag:68
Tas:56
Sej:42
Prdgn:54
Math:failll
bgus x result akuh?pehhhhhhhhh

yelah2

akuh update la neh,aishh

jap la

5 minute lagy bleh,cm malas la plak nk update

boyahh

okeh akuh nk start update dah neh:)

Monday, October 18, 2010

aishh

mls nyer,akuh update pas dpt result trial nnty ah,haha

Tuesday, October 12, 2010

Peh

Kaw tngk,amir pon moshing siap,nih bermaksud lagu chiptune best gler,ahha

Monday, October 11, 2010

:)

power gler kaw angah:)

Seorang bapa graduan yang meninggal dunia akibat kemalangan, Zulkafli Yeop Hashim, 58, berkata, walaupun anak kesayangannya, Mohd Rushdee Zulkafli, 25, tidak sempat menerima ijazah tetapi dia bersyukur kerana anaknya menghadiahkan sebuah kejayaan untuknya dan isteri, Zaleha Shafie, 56.


Zulkiflie berkata, anaknya pelajar Ijazah Sarjana Muda Sains Pembangunan Sumber Manusia terbabit kemalangan pada 25 Ogos lalu ketika dalam perjalanan pulang dari tempat kerja ke rumahnya di Puchong sebelum meninggal pada keesokannya akibat kecederaan parah di kepala.


“Arwah mempunyai cita-cita tinggi dan keazaman yang kuat dalam menimba ilmu hingga berjaya menamatkan pengajian dengan CGPA 3.76,” katanya.

Colourama


haah,gler doe colourama,lyn sngt2,xsngke doe best glerr,tngk gmbr ats,akuh awl2 dah lpk dpn,ahhahaa,best sngt,terbek MODULA SCREEN ngan MIKROBOTMEN,gler doe,then akuh beli topi full cap,yahaha,lawa gak akuh pkai cap,xnk cbut la cap neh,ahaha:)

Thursday, October 7, 2010

Colourama

BESOKKKKKKKKKKKKK!!!!!!

ceh,pegi gig ader lak dwet,duit graduasi xbyr lagy xper lak:P

Hurray


Tadi seha wani zyra dtng cri akuh,then bgi hadiah,doodle handmade ats kain kot,whopp2,gler sker kot,terexited akuh bler dpt,mmng best glerr ahh,ahah,thanks korg:)

p/s:xdpt nk scan hadiah tuh cuz scaner akuh xk kuar2 lak,uhhh:/
so akuh tngkp pic gner fon jer lah,ahah


aishhh

Nper tetiber kaw msj aku blik,dah blah tuh blah jer lah,sebok nk contact blik bwt aper,seb bek akuh pikir kwn bek akuh jer,x ishhhhhhhh

Tuesday, September 28, 2010

25 SEPTEMBER 2010


Hari tuh akuh ader gy umah puteri,dier ajk sbb dier bwt open house,so ktorang stu band pegi ah,lps tuh mser dlm on the way nk gy tuh,iqbal tetibe lak call,pastu dier ckp yg dier nk ajk akuh gy celebrate birthday akuh kat rawang ngan syamil smer,akuh ckp ah akuh ader plan,dah la tyme tuh nk dkt kul 4,mner smpt,xnk gy taw awl2,pdn mker,ahaha,pastu akuh pon pegy ah umah puteri lps tuh lpk jamming,dlm nk gy jam tuh,tetibe syamil call,dier marah2 akuh smer,aper ntah dier ngarot,ahah,tyme tuh akuh heran la pahal lak syamil nk mengamok lebih,pastu bler syamil jerit2 "Akuh lapar la weh,lapar!'bru akuh paham yg iqbal nk blanje ktorang smer,ahaha,so dah kner marah tuh akuh pon iyekan jerlah,pegy la gak rawang celebrate birthday akuh,dah la tyme tuh pukol 6.30 kot,glerrr doe,so dorg pon ambik ah akuh kat tmpt jam,memuler ingt nk gy jer ngan band akuh nek kancil,tetibe khai lak ader hal,so tnggal hariz ngan hapiz la tetibe sesat,ahaha,pastu mser nk pegi rawang,bpk ah jam nk mpus,seb bek smpai gak dlm kul 7.30 cmtuh,pas smyg smer ktorang pegy la kfc,ahaha,pastu tyme kat kfc mser nk byr,akuh tngk mker iqbal cm nk nages jer doe,mker xiklas lngsung siall,ahahaha,mmng xikhlas lngsung ah,memuler bjet rm40,tetibe sesat 2 org,trus nek rm69 lebih,ahaha.mker bengang jer dier,pastu blik tuh ktorang lpk mcdee jap,then trus grak umah amir yazid,lpk secret garden,wohoo,then smpai umah pon gler lmbt kot,nk dkt kul 12,seb bek xkner bising ngan mak akuh bwk kete dier gy rawang,ahaha

bwt,thanks korang:)

fuhhh,dah lmer xtaip pnjg2 cmnih,haha:P

Sunday, September 26, 2010

:)))))))))

THANKS SEHA!

Friday, September 24, 2010

hepi befdaayyy

to meeeeeeeeeeee

Wednesday, September 15, 2010

mwahahha

akuh sudah menjadi seorang mat rempit,woyahhhhh

ceh bru pndai bwk motor dah bjet mat rempit

xleh ker?

Tuesday, September 14, 2010

booyahhhhhhhh

Akuh dah siapkn stu lagu,yeahhhh

aper lagu2!!trial nk dkt lahh!

ouh yeker,nnty ah blaja last minute-__-"

Sunday, September 12, 2010

kembali

okey ryer taun nih cm hampeh,akuh bwt mker kesian pon xder sper bg dwet ryer,cmner nk beli lomo idaman neh,chaittt

Tuesday, September 7, 2010

dude!

Xyah ah nak show off sngt!taw ah brg kaw mhl,akuh nyer plastik jer,blahhh

Balik Kampong

Besok 8/9/2010

dumdumdum

pc kener format?bgus!hilang keje2 akuh smer,lagu2 akuh abesss,cm siall,artwork akuh lagy,erghhhhhhh,dah tuh pic2 zmn mude2 dlu pon hancur xder,save file game lagyyy,arghh,seb bek akuh power men game,x dah hancor pc neh akuh hentak,ewrggggg

Thursday, September 2, 2010

=)


Wednesday, September 1, 2010

Haha

Record gner cam chikai,ahha,neh first try jer:Dsori kalo ader lari2 sket,sore xbest ker,ktorang msih bru:D
video

Friday, August 27, 2010

Reminiscence


Kaw ingt x lagy time akuh tmn kn kaw gy cri kerje?yg kter kutok2 cine kdai sbb kaco kter bcer buku free,pastu kaw nk tergelincir mser lalu dpn kdai ayamas,awek cun glk,ahhahah,pastu,kaw ingt x lagy? kaw dpt kerje econsave,pastu kaw blanje ktorang stu family mkn pizza ngan gaji first kaw,kaw ingt x lagy?kaw ajr akuh cmner nk msk telur msk kicap,yg sdp gler tuh,kaw ingt x lagy?kaw kantoi isap rokok ngan akuh pastu akuh simpan rhsie kaw,gler lwk time tuh:D,kaw ingt x lagy,akuh jumpe kaw bwt kali terakhir bler?walaupun kaw dah xingt mender2 nih,tapy akuh akn still ingt cuz reminiscence won't bring you back,tapi tuh je yg mampu:(

Rser cm mimpi jer,hmmm:/


Thursday, August 26, 2010

......


Kesunyian

Angah.




Org yg tlh jage akuh dri akuh skoal rendah lagy,org yg rapat ngan akuh sjk dlu lagy,org yg mnat M.U cm akuh gak,akuh akn rindu kaw angah..
Al-Fatihah untuk arwah sedare akuh(Angah)...semoga Arwah ditempatkan d antara org2 beriman..
Amin....


Wednesday, August 25, 2010

Tahniah:D




Tahniah Modula Screen,berjaye gak korg men colourama 2010,mmng terbek la:D

adess


Hari neh akuh cuti:)(ponteng senarnyer)
pasal per?pasal akuh xsahur pagy tady,ahaha,
xah,senarnyer,akuh skit gusi,smpai pening pale,so xder mood ah nk gy skola
so akuh lpk jer al dpn pc,bcer blog best gler neh http://zackzukhairi.blogspot.com/
sbb aper best,sbb ader cter pasal jepun,eheheh,akuh pon mmng sker jepun:D
so dri pagy ,smer entry dier akuh bcer,smpai pnt pale otak akuh
lagypon akuh tngh tunggu pos laju dtng antar brg,tunggu2 xdtng2 pon,aish bsk la agknyer:/
so bsk lak last skola minggu neh,cuz jumaat cuty,dan sumpah akuh rser minggu neh cm xblaja lngsung,maybe cuz skola 4 hari je,dah tuh senin xblaja sngt,selasa ceramah merapu,rabu xdtng,mner nk rse cm belajar,ahah:P

Monday, August 23, 2010

syukur:D


Akhirnyer,film roll keempat akuh menjadi jgak,walau kualiti dier xder la bper lawa,tapy akuh bersyukur gler,menjadi gak,neh menunjukkan akuh bknnyer sorg loser,ahaha:P

Thursday, August 19, 2010

RANDOM
eh?sheeeitttttt

Loser-__-"

Loser?thats me:(,everything i tried never give a good result,like this lomo-ing thing,sheess,the third roll film failed to be develop,again?!like wtfish man,the film even look like it never be sent to be develop,ether the shop owner never send it or im really suck with this thing,pfftttt,but somehow
i still wanna try this lomo thinggy,even with the bad result that make my pocket drain,damm!,will stop sending the film to be develop at the same shop after this 4th roll,wish me luck,now im fell so frustrated=(

Wednesday, August 18, 2010

justin bieber?

oaky seriously akuh xmnat dier langsung,walau lagu dier akn bwt akuh tergoyang2 kapla bler dngr dkt blog minah sorg neh,eheh:P tapi bler akuh dngr lagu cover aimen mike xavier bwt,pehh,lagu xbest leh jdi best gler,wuihhhh:)))

http://8bc.org/music/mikrobotmen/baby+bieber+cover/

maybe korg xmnat lagu yg jenis xder suare,or chiptune nih,tapy bagi akuh,mender nih r yg pling best pnh akuh dngr,yer mmg akuh freak,sbb tuh org pnggil akuh alien:)

Tuesday, August 17, 2010

cuak-_-"


Hari neh pas blik skola,akuh ngan anep grak kdai gmbr slah dmyra,nk ambik film akuh,
mser dier tngh cek2 akuh nyer film tuh,akuh gler cuak tkut xjdi lagy,pastu tetibe dier ckp,suro dtng ptng,xsiap lagy,demmm,gler cuak sialll,akuh takut xjdi jer lagy filem akuh,aishhh,hrap2 jadi la doe film akuh,akuh btol2 nk tngk hasil lomo neh:)

note: will be here whenever u need me=)

Haha:D

http://theuglydance.com/?v=kinziqyavy

Mari berlomo:D



Berlomo eh,bkn berhomo yeer,sprt iqbal slalu bwt :P ahah

Akhirnyer,2 lomo akuh dah smpai,best glerr:D

Happy;fillm ader jual kat medan:D

Sad:akuh telah membazirkn due roll film sbb akuh curious gler smpai gy bukak2 blakang lomo tuh,abes la terexposed film,lalu rosak,demm

tapi xper,demi minat yg mendalam(cheh!)akn ku teruskan usehe untuk berlomo,walau duet semakin keringT_T

wow


Lagu dier best gler,cover pon power,the next christofer drew,ehe:)

Sunday, August 8, 2010

lagu bru:D

http://soundcloud.com/axeralien/nelson
komen2

Friday, August 6, 2010

hey ho lets go:D

akuh dah dpt dah lomo kuh,ouhhhhh,seb bek medan ader juall film,ehehe
dan lagu bru tuk jamming,blizkring bop,yeahhh:D

Thursday, July 29, 2010

celcom?


menipu,mengencing,membazir mase,membengangkan,membabi jer keje,membodohkn diri,membajetkan diri dpt tolong org tapy x,merosakkan,menghampakan,memberi harapan,memusnahkan harapan,mengajing jer keje,mencapap lebih,mengaburi mata2,memakan gaji bute,menghampakan,menyusahkan,memang mcm cilaker:)

Sunday, July 18, 2010

adeh

arih nih akuh xgy skoal,keracunan makanan,x akuh x bwat alasan,lagypon bas akuh pagi tadi xder,cuz bas rosak,xbestnyer,ari nih dah la ader perdagangan,akuh dah la tertinggal 2 nota,adess,tasawur lak kalo xdtng,kner tulis surat,mender ahh

Friday, July 16, 2010

Dayyummmm

aper nih,kenape akuh xdpt,akuh nk lah,aper dah jdi nih,aper slh akuh(eh)akuh nk gy la woii,ish2,apsal la akuh xdpt plkn,org yg xnk dpt plak,mende nih,akuh dah la mls nk mohon2,cri kerje la nmpknyer:(

MAAFFFFFFANNNNDAAATIDDDAKTERRRPILIHHHUNTUKKPLKNNNN

Wednesday, July 14, 2010

woww

plkn dah kuar,pehal akuh nk check xbleh nih,server bz ker hper,siot ahhh
xsbr nehh:D

Thursday, July 8, 2010

Today



kterang dpt free recording kat jamming bru,wohooooo
best glerrr,tady kterang gy jamming ngan aqib smer,tetiber last2 tuh dier ckp men lagu perfect,
band ktorang men la lagu time is running out-muse,pastu tngk2 dier record,pehhh,pastu abng jam tuh ckp,lenkali dtng ambik lagu neh,dier kasi free,pasni bleh la bwat demo,wohooo

So marilah datang jam kat sini,murah jer sejam Rm20,nk record lagu pon bleh,1 jam dier ambik Rm50 jer nk record lagu,moaky ah tuh:Dso marilah beramai2 datang ker jamming bru di medan baru,yeahhh

RYTHMBEAT(Music Studio & Artwork) is now open at Greensquare commercial centre,Green Valley Park,Bandar Tasik Puteri,Rawang


Friday, July 2, 2010

AAA

Aaaa,CUAK NYER ARI NEH,Aaaaaaa

Monday, June 28, 2010

Friday, June 25, 2010

Today:)

jamming umah khai,mic dah ader stand,wohoo
pagi xgy skoal,akuh keluar kahak berdarah,gy klinik
kner basuh dokter ilham,cter xder kner mengener,bleh lak cter psl internet smer,kaw pahal doee
dpt bwat cover lagu soul sister,wohooo
xbestnyer,akuh telah kehilangan rmbut pnjg kuh,wooooo,nmpk cm suci la plak mker akuh:P

Thursday, June 24, 2010

LAME:P

adakah anda rasa anda hot ?
x
bila kali terakhir anda makan piza ?
ntah

lagu terakhir anda dengar
Train-soul sister

apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini ?
korek idong:)

selain nama sendiri,anda dipanggil nama apa ?
Danial-semue cikgu pnggil
aiman -kekawan smer la
adik ali -bdak bodo mner ntah pnggil akuh nmer nih,siall


tag 8 org lagi
Iqbal Syauqie
Bob
Syamil
Seha
Emirul Anep
Apez Sam
Acap Barry
Hariz



siapakah no 1 kepada anda ?
Si celaker yg memekak,bjet hebat,xreti ckp slow2,menyusahkan

katakan sesuatu mngenai no 5
datang tuition math la woii

no3 ada hubungan dgn siapa ?
goki kot,ahaha

bgaimana pula dgn no 4?
err....

pesanan buat no 6?
hari nih jamming weh,wohoo

kata2 cinta untuk no2
abang bob cute laaa,awww

no7 dan no8 ada persamaan
due2 ensem,aahah

berikan 5 yg anda tau tentang org yg tag anda?
Iqbal Syauqie
i) dia selalu cakap xreti nk cover
ii) dier slalu ckp xserupe bikin
iii) slalu tuduh akuh tiru dier
iv)cakap xleh nk kuat lak kan,meyusahkan
v) dier ckp org gay,tapy diri sendiri xpasan dier gay,tngk la post dier,fb ker,blog ker,kalo xder perkataan gay tuh mmng xsah:/

persamaan kmbing dgn lembu ?
dua-dua mke cm Iqbal Syauqie

perasaan anda buat tag ini ?
ader sorg nih gy tag akuh,menyusahkan tul laaa

Wednesday, June 23, 2010

erghhh

cm sial la 3 xkredit,erghh

Bm:86
Bi:84
Sains:46
Eko:48
Ag:68
Tas:70
Sej:53
Prdgn:41

2A,1A-,2D,1E,1B,1C
Math xyah tnyer la,akuh mner penah lepas pagar,ahaha:)
aper perdagangan merosot gler nehh,erghhhhhh
down,down,down,down glerr

Saturday, June 19, 2010

lama:(


sudah hampir 3 bulan tidak ku baca,rindu terasa dihati,tapi apakan daya,tidak mampu ku beli,MAHAITTT!

Wednesday, June 16, 2010

haha

smlm tdo rmah akmal,nk bwat bbq xjdi,lepak2 jer ah,pastu pagi tady kat umah dier tngk cter niyang rapik,seram la gak,ahahah, pastu kterorang mser ngah syok tngk tibi,tetiber nmpk ader kain putih lmbai2 dlm cermin,smer pkat lari luar pagar rumah,ahahaha,siap gy umah org suro tngkkn,last2 akuh gak yg gy tngk aper bender tuih,hekeleh,kain mak dier jer,cheh,buang mser jer lari2,ahah:P

Monday, June 14, 2010

woww

akuh terpegun ah bcer minah nih nyer blog,best,dier nyer ayt bleh bwat lagu kott,pastu doodle dier pehhh:Olawa siall:)

akhirnyaa

tenet dah ader blek,mslh kecik pon xleh nk setel,mender ah kaw neh man:(

Saturday, June 5, 2010

tenet xder

sedeh:(

Friday, May 28, 2010

dari 1 jadi 3:D

ader cter seram doe,rabu mser tuh mser akuh ngah lepak2 dlm bilik aku pkol 12 mlm,tetiber dengar ader bender korek2 bwh katil,cuak doe,pastu akuh dengar dier men gigit2,akuh dengan perasaan berdebar,bkak tilam katil dan,taddaaa,cemong kucing akuh ngah rilek tido,chait,suspen jer,akuh ingt hantu mner la,pastu tiap kali akuh msuk bilik akuh check bwh katil mesti dier ader,
akuh mmng ah xkisah dier nk tdo stu cuz snlom neh pon dier slalu tdo ngan akuh,so akuh biar jer,pastu smlm cam biaser,dier tdo bwh katil lagy,akuh por rilek jer la sbab dah mlm kan,mls la nk kuarkan,pastu akuh pon menje2 ah nagn dier sbl0om tdo,bsk pagi akuh bngn,nk manje2 dengan sekor jer,tetiber akuh rser ader terlebih 2 ekor,eh?eh?,pehal lak neh,akuh rser tul2 tengok2 dah branak dah doe,peh menjerit akuh panggil mak akuh pagy tady,ahahah,excited kott,duer ekor jer,stu putih stu kelabu:Drilek2 jer,sblom tdo ader 1,bngun pagi dah ader 3,wow magiknyer:D

nih gambr dier mser mude2,gmbr latest xder cuz cam aku xelok lagy,ahah:D

weh bodoh! Pinjam ah! Yg kau nak letak fon bila aku call pahal sial!! Pukimak gila!!! Dah angkat lpstu buat taktau pahal?! Kasi fon kat member ah! Sial! Pukimak lancau! Puki! Bajet gila! Fuck man!!!!! Sial! Lancau!!!!!

FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U!

FUCK U!



ahhaha,cmnih ker cre org nk pnjam,pastu bler xkasi mengamuk gler babi,ahahah:D

Wednesday, May 26, 2010

im watching this:D





best:D


Aper?akuh psycho,biar ah,akuh mmng mnat mender2 neh,pehal?haha

Sunday, May 23, 2010

hari nehh

ingt nk gy tesco,tetibe gy giant kelana jaya,xbesssttt,aper pon xder,earphone xder,mender ah,stok battery akuh pon xder ,aper neh,pastu balik kenr nek lrt ngan abng akuh,tu ah dah taw nk beli brg bnyk gy bwk kete tiara bwat per,adess
smpai ktm kuang tunggu sola,pastu lepak kdai ngan sola leman,pastu balik mkn sushi,ouhh:D

Tuesday, May 18, 2010

woiii

jng nmenyusahkan aku lagy bleh x,dah la akuh dtng xmembawa kebaikan pada akuh,menyusahkan,nk pnjam bkn men bek lagy,dah dpt lyn cm fucker,blahhhhh

Saturday, May 15, 2010

Nahh

video
nih untuk seha,sorry ah rakam berterabur,nk tngkp pic xleh,lens rosak lagy,ahaah
dan aku xtaw apsal quality truk,dlm cam okay jer,pas edit trusss blurrr:(

Thursday, May 13, 2010

counting beb:D

2 hari lagy,wohooooo

Monday, May 10, 2010

JOM AHH!

http://malaysia.youthsays.com/users/282975/invite
ahaha,rilek jer nk dtng,dah la 15 nih skoal ganty,
kne bwat surat la neh,adess
mari kita tngk adik dan abng modula screen bermain:D

Sunday, May 9, 2010

jamming session 2

hahahahaha,tdi pegi jamming,mcm2 jdi bodo
ader bdak nmer k,dier nyer psl kteorg kner menapak,adventure smer
demmm
cmnih,bdak k neh dier xthn nk kecing,so kterog tmn la dier trun bas gy petronas nk kencing,dah ah ujan,sdngkn rawang nk dkt dah,pastu terpaser la tunggu bas,tapy bas xder jer
thn la teksi,smer xleh antar,last2 dpt gak teksi,nek,smpai tempat jamming,abng tuh kter tutup cuz ader majlis
adesss,so kteorg pon pegi ah jamming kat batu 16,peh terbaik kot kat stu,mrah gak ah,ahahah
men xbleh nk berterabur lak kn,erghhh
pastu lpk mcdonald tunggu kimi ambik,mkn ah french fries cicah aiskrim kjap,
pastu akuh pon smpai umah,yeahhh:D

SMLM

KL Design Week,wohooo
best gelr,men dtng jer,ahahah
dier bwat kat capesqure dang wangi,jenuh gler cri doee,dah la ujan,dem ahh
pastu abng aimen men,ahahaha,hiker men cm cibai,men lagy groove,lari tempo,haha
akuh lak,tyme akuh jer kamere bwat hal,siall
mcm2 ader woo kat sner,ksut glow in the dark,doodle,mcm2 ah,bju pon ader
mrah,ahahah









nih untuk seha,ahaha,sori,ni jer yg akuh mmpu
sori ah,gmbr suck,akuh nyer kamere tetiber bwat hal,siot uh

pastu balik xbleh nk lmbt lak kn,smpai ktm kl sentral dkat kul 9.30 kott,pastu ngah2 tnggu ktm,jumper mutiara ngan kwn dier sper ntah,ahaha
smpai rwng tngk bas dah xder,yerla kul 10 mner ader bas dah kan,pastu mutira suroh tong2 dwet nek cab,23 hinggit,ah mmpus ah,nek jer,pastu akuh ingt akuh kner byr 5 jer,dorang kner byr 6 hinggit sorang,last2 aku hyg kner byr lagy 3 ringgit,demmmm(bengang neh,ahahah)blik rmah tdooo!

Wednesday, May 5, 2010

`:P

pon pon!
eh2 uncle,pehal hon2 mkcik dpn,sabo laaa,pompuan tuhh
hahaah
demm,ari nih blik kne menapak lagy,seb bek tnggal sehari jer skola minggu neh
bis kotor ksut akuh kner lecak:(
tady skola ader teknik menjawab math,xboring lak kn dier ajr,akuh nk cikgu mahani
bru best
erghhhh

Monday, May 3, 2010

dan

kenape akuh perlukan sesuatu itu,untuk membuat sesuatu itu,agar akuh dapat menjadi sesuatu itu,pelik btol la sesuatu itu

Haaaa???

sorry teacher

no,teacher,im not pointing my fist to you:(

hahah


biarloserjanganposer

funny when a poser say that,dah curik lagu org,bleh lak ckp cmtuh,bodo gler
bler dah kantoi,bnyk lak alasan,bler jumper aper pon xtaw,tapy kaw myspace gebang nk mampos
gy mampos!

Sunday, May 2, 2010

hari neh,:--3

pagi2,bngun siap2,gy umah apiz,nk ikot dier gy jamming
smpai umah apiz,call xangkt,sial
tngk2 dier lmbt bngun lak,pastu kimi dtng,nk gy nek kte kncil bpk apiz
dah ready2 nk gy,tngk2 xleh start,pehal lak nih
usha2,test2 bnyk kali xleh gak,demm
last2,bpk apiz antar smpai medan
smpai medan jumper hariz,pastu gy bus stop tunggu john
ingt nk nek bas,tetibe john dtng bwk kete,ahaa,pe agy gy nek kter ah,amirxrelevan pon ader skali(tumpang antar smpai emerald)
dah smpai tempat jamming,xbkak lagy,tulis kat stu bukak kul 2.00,siall
mner nk lpk lagy 4 jam?
apiz pon call la brader jamming tuh,bnyk kali try xdpt,ahah
so kterorg pon gy la cri tempat jamming len,peh ngarut2 doe tmpt,ckp ader jamming,tapy msk jer ckp blaja jer
bodo gler!
pastu apiz pon try call lagy skali brader jamiming tuh,
brader tuh angkt ,apiz tnyer jer,pastu dier jwb,skunk kul bper,sah bru bngn,aha
pastu brader tuh ckp bkak awl ahri neh,kul 10.
so kteorg pon gy ah mkn kat ali maju dlu,mkn kaki,sial joh cter bpk geli
tapy sdap gak kaki tuh,ahaha
dah bis mkn,gy ah tmpt jamming tuh,smpai per lagy,lyn ah,
berterabur gler kteorg men,dah first time dtng kan,ahah
lagu aper tadek,sorg2 men lagu len2,benggang gler
pastu tetiber ader braderm masuk,tnyer leh join x,smer ckp okay jer
dier pon men drum,jamming lagu situasi,kteorg pon skali ah
pastu dah puas jamming,mser nk dkt bes tuh,brader tuh ckp dier form3,siall,seb bek akuh xpnggil dier bro,ahaha
pastu lepak ngan dier jap kat mcd,cter bpk ah,xleh nk boom lagy,ahahah
pastu dah bis mengarut,tunggu john beli mcd drive thru,pastu blahhh
pastu akuh pon smpai umah,yeahhh

Saturday, May 1, 2010

Semalam

lps klass tmbh math,kterorg bwat surprise party tuk anis,mwahaha
dier dah pindah dah,bru jer pagy tady,adessss,staun lebih jer dpt kwn ngan dier
pndah lak xleh nk jauh kn,perak juga pegi,demmm
past dier kasi akuh pen biru dier,aah,best,ngan kesan air liur dier ader skali,haha
pastu mlm tuh mser tuition bm,bru pasan pen hitam akuh ilang,haa bgus la tuh,dah la akuh xder pen skunk
seb bek ader pen anis tuh,haha
serius uh akuh mesty rindu ngan anis tuh,(cam gay jer)haha

Wednesday, April 28, 2010

Hari neh bengang

pagi kene potong rambut kali kedue,bengang
pastu blaja2,sukan kat bwh memkak,lagy2 pompuan
memekak gler,laki xder lak bising cm dorang,demmm
keje skola berlambak,seb bek dah siap kat skola tdi,yeah:)

Monday, April 26, 2010

hari neh boring:(](

Hari neh

tmn iqbal gy rawang,beli bag dier,blik smpai umah kul 9
bguuusss,yg best,mkn tambang bal byr,ahha

Saturday, April 24, 2010

Tahniah:)

tahniah la aiman,sbb dpt title lagu terxbest lngsung,bgusss,nnty try lag yer
trimas la jake whale 86,akuh usehe la nih dong
dan tahniah juga kepade modula screen kerana berjaya mendpt title lagu tersedap hari tuh
aku GEMBIRA tuk korang:D

Satu Cita Budak Picit-Picit

Ada 1 team picit2.dlm dier ader due budak laki sker men picit2.satu budak laki
power picit,stu lagy bjet bgus,heboh kat org,dier power picit,tapy reality dier xtaw pon cmner nk picit2 neh,hrp dak lagy stu yg power picit jer nekkan nmer team dorang,ish2.Dua budak picit ini agak kurang ajar,sudah pinjam brg picit org,lagy mau kutok org bg pinjam picit tuh,siuttt,aper tah nk jdi ngan dak 2 orang sker picit neh.hangin tul akuh ngan dorang neh,lagy2 dak yg bjit pndai picit neh,picit ah kalo power,bodo!