Tuesday, September 28, 2010

25 SEPTEMBER 2010


Hari tuh akuh ader gy umah puteri,dier ajk sbb dier bwt open house,so ktorang stu band pegi ah,lps tuh mser dlm on the way nk gy tuh,iqbal tetibe lak call,pastu dier ckp yg dier nk ajk akuh gy celebrate birthday akuh kat rawang ngan syamil smer,akuh ckp ah akuh ader plan,dah la tyme tuh nk dkt kul 4,mner smpt,xnk gy taw awl2,pdn mker,ahaha,pastu akuh pon pegy ah umah puteri lps tuh lpk jamming,dlm nk gy jam tuh,tetibe syamil call,dier marah2 akuh smer,aper ntah dier ngarot,ahah,tyme tuh akuh heran la pahal lak syamil nk mengamok lebih,pastu bler syamil jerit2 "Akuh lapar la weh,lapar!'bru akuh paham yg iqbal nk blanje ktorang smer,ahaha,so dah kner marah tuh akuh pon iyekan jerlah,pegy la gak rawang celebrate birthday akuh,dah la tyme tuh pukol 6.30 kot,glerrr doe,so dorg pon ambik ah akuh kat tmpt jam,memuler ingt nk gy jer ngan band akuh nek kancil,tetibe khai lak ader hal,so tnggal hariz ngan hapiz la tetibe sesat,ahaha,pastu mser nk pegi rawang,bpk ah jam nk mpus,seb bek smpai gak dlm kul 7.30 cmtuh,pas smyg smer ktorang pegy la kfc,ahaha,pastu tyme kat kfc mser nk byr,akuh tngk mker iqbal cm nk nages jer doe,mker xiklas lngsung siall,ahahaha,mmng xikhlas lngsung ah,memuler bjet rm40,tetibe sesat 2 org,trus nek rm69 lebih,ahaha.mker bengang jer dier,pastu blik tuh ktorang lpk mcdee jap,then trus grak umah amir yazid,lpk secret garden,wohoo,then smpai umah pon gler lmbt kot,nk dkt kul 12,seb bek xkner bising ngan mak akuh bwk kete dier gy rawang,ahaha

bwt,thanks korang:)

fuhhh,dah lmer xtaip pnjg2 cmnih,haha:P

2 comments:

  1. bagus2, lain kali puji aku lebih skit, btw jumlah smua kfc tu rm65 je la, mana de smpai 'rm69 lebih', hehe xD

    ReplyDelete
  2. eh 69 lak,akuh type 0 senarnyer,haha

    ReplyDelete