Thursday, December 30, 2010

Besok pegi driving lesson,5 jam ceramah,bontot beku,bguss
My : workplace/makanplace/stoneplace/doodlingplace/chiptuneplace/ ect



Im a smoker,so what?

Sekolah dah nak start nih,baju skolah,beg roda,kasut bata,pencil box upin-ipin sumer xbeli lagy,mmg kner mrh ah ngan cikgu,aish2:P

Back there when im still in school,people look me as a nerd.Maybe this glasses n my appearance make me look one...

Wearing glasses doest make you a nerd,maybe im good at computing,but that is a common knowledge u shold have for surviving...

People doest know me very well cause the way i look in school,duh,school is for you to gain knowledge,so you still have to follow the rules.But outside,its way different,so you will become a different person too..


Well,i dun care what other think about me,this is the real me:)




Pengakuan berani mati AimanDanial,ahhaha

Tuesday, December 28, 2010

YEZZ!

Yezz!Ktorang dpt msuk majalh Yezz isu januari 2011,thanks to adam surihani n achiek sidek sbb bgi peluang:)mmng xsngke dpt msuk ouh dlu,sml gy ou,smgt cri bookstore lps fateen aqmar bg taw,cri2 then bkak ah page,ingt kecik je gmbr ktorang,bkak2 peh bsr penuh stu page,gle bangge,siap kecoh kut kat acik kedai tuh,haha,gler best:)


Petrol dan akuh


Aper kene mengene petrol ngan akuh?mmng bnyk kene mengener nyer,sbb mender alah tuh dah memperkosa mulut akuh,peh ayat,ahah,cmner leh jdi cmtuh eh?nk taw?meh2 bcer,ahah,cmnie mlm isnin hari tu,ktorang stu band lpk kat pdng block 6,nk train lagu bru an,then halim,johan khalis dtng,pastu dorg gy amik bola nk men futsal.ktorang pun join ah skali lps dah train tuh kn.peh team akuh mng kut,5-4,ceh2,then dah emn futsal mesti ah haus kn,msuk2 kete time nk balik tuh,sam ckp,weh minum ah air nih smbil tunjuk kat stu botol bsr pnuh petrol,baek gle sam blanje air,ahah,akuh lak time tuh mmng xingt yg sam ade beli petrol sblom nk grk block 6,time tuh akuh xprasan pun sam gurau,yer ah dah ah tngh haus,glp lak tuh,mner ah prasan doe,so dngn gelabah nyer,yer ah haus kn,akuh pun teruk,blup,msuk petrol tuh dlm mulut!,ahah,time tuh gak sam jerit kat akuh,''weh man,buang2,petrol tuh",akuh tyme tuh ingt pehal tetibe sam kedekut lak neh,tadi kasi minum,pastu bru prasan kesejukan petrol dlm mulut n mulut akuh cm rser bahang,akuh cpt2 bkak pintu then puihhh,buang sumer,peh mmng xsngke akuh hmpir tertelan petrol bnyk tuh,siut gler,then halim johan khalis lak tetibe dtng,dorang ckp dorang ingt ktorang ader air,tuh yg nk mintak skit tuh,ikut akuh mmng akuh bg teguk jer sekor2,haha,then cpt msuk rumah awam block 6 tuh n bsuh mulut akuh,peh tertuih2 akuh doe,dorang sumer dah gelak,tapy tngk cm akuh benagng,sumer ckp kesian lak kat akuh,sedut tul,pastu sam gy kedai blanje air mineral stu sorg,nk tmbh lagy,air tu hlak rser cm lipas,sumpah,stu kete ckp rser lipas,sam leh lak abes kn stu botol sbb dier ckp dier haus,mmng xkesah langsung,akuh smpai umah ariz mmng muntah2 ah,rser lipas,rser petrol,adusss,blek tuh akuh citer kat bpk akuh,mule2,bpk kauh bwt derk jer sbb tngh tb,then kali kedue bru dier terkejut,gelabah sumer,ceh lmbt tul pickup,eheh,then akuh msuk bilik ambik lighter ltk kat mulut akuh mner taw terbakar keh,akuh sjer test la,tkut,ahah,then bkak tenet bcer info neutralkn petrol kner minum susu,akuh gy dapur trus bantai susu adik akuh Zara tuh,ahah,msuk bilik tido,mlng sungguh mlm tuh,ish2

Saturday, December 25, 2010

Rindu

Ahah,rindu fersbuk,rindu nk msj ngan seha,rindu nak jamming,nih smer perlis nyer psl,bnyk bende akuh x update,fehh,5 hari grk perlis,langkawi,reunion bapak akuh mmng bwt akuh pnt gler,seb dpt beli bnyk brg murah kat langkawim,ehhe:)next stop,Tapah,road trip band,yihaaa,and thanks to kawan2 sbb snggup held bbq demi akuh,muah2,ehhe

Tuesday, December 21, 2010

Away

Perlis2,bwk ps2 siap2,stok bnyk2,lpk hotel,xnk jln,huahua,blik ahad,bbq smer tinggal,sedeh:(

Monday, December 20, 2010

Merdeka




Gmbr tande Freedom,ahah

Spm dah abess,yeahhh,ahah,gler uh,eko akuh jwb tergagap2 kut sbb sejuk nk mampus,terketar2 tngn,smpai xsiap soalan,seb bek akuh ader bwt backup,fehh,then pas eko,akuh stu band lpk mcdee,yihaaa,enjoy jap,gy jamming,tngkp gmbr band mengarot,ahah,sian amir yazid kner lyn ktorang,thanks bro:)then blik rumah ngage jap bkak tenet,bsk antar buku,huhh


Saturday, December 18, 2010

Haha

Seha:Duh,xbujang la kalo bilik xbsepah doe,hahaha,bru la laki nmernyer,eheh,rindu gak nk msj ngan kaw,hik2,gedik skit,haha,kk,kaw tc taw:)

Lyn neh weh,lawak gler,haha

video

:(

Lose myself in a sin,
I try to avoid you..
But it never work the way i want,
You given me calmness when i am with you,
When i am lonely and felling gloomy,
But ,sorry i have to leave you,
As being with you will making,
My heart stop,and my lung suffer,
Even now we still met up,
A couple of time,quite a while
But,eventually i have to leave you,
As love for myself is better,
Than drowning my life with you.


Rokok membunuh,eheh

Thursday, December 16, 2010

Grr

Abes plan akuh nk gy band trip pegi tapah,xpsl2 kenr ikut family holiday la,mender la,perlis lak tuh,lagy best,seminggu,pehh,mmng rosak plan akuh, rosakkk!!

Wednesday, December 15, 2010

Haha,swimming pool


Seha:Bilik akuh mmng bersepah kut,haha,bwh katil penuh akuh sorok exam paper math,heheh,mmng port terbek kucing branak la,ahaha:P

Swimming pool?

Xsngke doe,selame 7 tahun setengah akuh duduk umah akuh neh,xpnh taw balkoni bilik akuh ader swimming pool,peh syok abis,abis akuh beredam dlm tuh,siap terminum2 air hujan,hmm,?air hujan?ahah,balkoni bilik akuh tersumbat doe,bkak2 mate dah pnuh stu balkoni,dlm gler,seb bek xmsuk bilik akuh,maw rosak buku2 akuh,hujan lbt gler kut tadi,ish2,pastu akuh pun dngn excited nyer trus menyelam cri lubang tersumbat tuh,pastu tngk air lmbt surut,terpakser gner baldi buang air,dah rser cm mangse banjir la plak,hmm


Tuesday, December 14, 2010

aku suker lyn doodle kat sinih:D

http://www.doodlersanonymous.com/


Pening


Kucing akuh beranak lagy,3 ekor lak tuh,da la port smer gak dier ambik nk branak,(dlm bilik akuh)maybe sbb akuh slalu bwk dier musk tido skalo kut,dier rser slmt kat situ,huhu,ker bilik akuh bersepah sngt?hmmm,so cmnih,lps beranak,akuh bgtaw ah mak akuh,dier ckp kalo bnyk sngt mak akuh nk buang,akuh ckp ah xbleh,akuh dah syg smer kucing akuh kn,lagy2 yg branak nih,dha la kucing first,then akuh ckp kat mak akuh,akuh nk kasi org kucing akuh yg bulu lebat2 tuh,mak akuh xkasi,bleh lak dier ckp kucing tuh susah nk jumpe so xleh buang,yg kucing beranak nih lak xper buang sbb bulu biaser,peh diskriminasi bulu btol la,ish2,last2 akuh biar jer smer kat umah akuh,xder nk bg sper2,mner leh bg org,da syng gler kut,erghhh

Thursday, December 9, 2010

EKONOMI

Nih aper cer,pehal bwt lmbt gler,mmng xnk kasi akuh freedom awl2 ker hper,skit2 jdi bahan jer akuh,siut tul la