Friday, May 28, 2010

dari 1 jadi 3:D

ader cter seram doe,rabu mser tuh mser akuh ngah lepak2 dlm bilik aku pkol 12 mlm,tetiber dengar ader bender korek2 bwh katil,cuak doe,pastu akuh dengar dier men gigit2,akuh dengan perasaan berdebar,bkak tilam katil dan,taddaaa,cemong kucing akuh ngah rilek tido,chait,suspen jer,akuh ingt hantu mner la,pastu tiap kali akuh msuk bilik akuh check bwh katil mesti dier ader,
akuh mmng ah xkisah dier nk tdo stu cuz snlom neh pon dier slalu tdo ngan akuh,so akuh biar jer,pastu smlm cam biaser,dier tdo bwh katil lagy,akuh por rilek jer la sbab dah mlm kan,mls la nk kuarkan,pastu akuh pon menje2 ah nagn dier sbl0om tdo,bsk pagi akuh bngn,nk manje2 dengan sekor jer,tetiber akuh rser ader terlebih 2 ekor,eh?eh?,pehal lak neh,akuh rser tul2 tengok2 dah branak dah doe,peh menjerit akuh panggil mak akuh pagy tady,ahahah,excited kott,duer ekor jer,stu putih stu kelabu:Drilek2 jer,sblom tdo ader 1,bngun pagi dah ader 3,wow magiknyer:D

nih gambr dier mser mude2,gmbr latest xder cuz cam aku xelok lagy,ahah:D

weh bodoh! Pinjam ah! Yg kau nak letak fon bila aku call pahal sial!! Pukimak gila!!! Dah angkat lpstu buat taktau pahal?! Kasi fon kat member ah! Sial! Pukimak lancau! Puki! Bajet gila! Fuck man!!!!! Sial! Lancau!!!!!

FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U! FUCK U!

FUCK U!



ahhaha,cmnih ker cre org nk pnjam,pastu bler xkasi mengamuk gler babi,ahahah:D

Wednesday, May 26, 2010

im watching this:D





best:D


Aper?akuh psycho,biar ah,akuh mmng mnat mender2 neh,pehal?haha

Sunday, May 23, 2010

hari nehh

ingt nk gy tesco,tetibe gy giant kelana jaya,xbesssttt,aper pon xder,earphone xder,mender ah,stok battery akuh pon xder ,aper neh,pastu balik kenr nek lrt ngan abng akuh,tu ah dah taw nk beli brg bnyk gy bwk kete tiara bwat per,adess
smpai ktm kuang tunggu sola,pastu lepak kdai ngan sola leman,pastu balik mkn sushi,ouhh:D

Tuesday, May 18, 2010

woiii

jng nmenyusahkan aku lagy bleh x,dah la akuh dtng xmembawa kebaikan pada akuh,menyusahkan,nk pnjam bkn men bek lagy,dah dpt lyn cm fucker,blahhhhh

Saturday, May 15, 2010

Nahh

video
nih untuk seha,sorry ah rakam berterabur,nk tngkp pic xleh,lens rosak lagy,ahaah
dan aku xtaw apsal quality truk,dlm cam okay jer,pas edit trusss blurrr:(

Thursday, May 13, 2010

counting beb:D

2 hari lagy,wohooooo

Monday, May 10, 2010

JOM AHH!

http://malaysia.youthsays.com/users/282975/invite
ahaha,rilek jer nk dtng,dah la 15 nih skoal ganty,
kne bwat surat la neh,adess
mari kita tngk adik dan abng modula screen bermain:D

Sunday, May 9, 2010

jamming session 2

hahahahaha,tdi pegi jamming,mcm2 jdi bodo
ader bdak nmer k,dier nyer psl kteorg kner menapak,adventure smer
demmm
cmnih,bdak k neh dier xthn nk kecing,so kterog tmn la dier trun bas gy petronas nk kencing,dah ah ujan,sdngkn rawang nk dkt dah,pastu terpaser la tunggu bas,tapy bas xder jer
thn la teksi,smer xleh antar,last2 dpt gak teksi,nek,smpai tempat jamming,abng tuh kter tutup cuz ader majlis
adesss,so kteorg pon pegi ah jamming kat batu 16,peh terbaik kot kat stu,mrah gak ah,ahahah
men xbleh nk berterabur lak kn,erghhh
pastu lpk mcdonald tunggu kimi ambik,mkn ah french fries cicah aiskrim kjap,
pastu akuh pon smpai umah,yeahhh:D

SMLM

KL Design Week,wohooo
best gelr,men dtng jer,ahahah
dier bwat kat capesqure dang wangi,jenuh gler cri doee,dah la ujan,dem ahh
pastu abng aimen men,ahahaha,hiker men cm cibai,men lagy groove,lari tempo,haha
akuh lak,tyme akuh jer kamere bwat hal,siall
mcm2 ader woo kat sner,ksut glow in the dark,doodle,mcm2 ah,bju pon ader
mrah,ahahah









nih untuk seha,ahaha,sori,ni jer yg akuh mmpu
sori ah,gmbr suck,akuh nyer kamere tetiber bwat hal,siot uh

pastu balik xbleh nk lmbt lak kn,smpai ktm kl sentral dkat kul 9.30 kott,pastu ngah2 tnggu ktm,jumper mutiara ngan kwn dier sper ntah,ahaha
smpai rwng tngk bas dah xder,yerla kul 10 mner ader bas dah kan,pastu mutira suroh tong2 dwet nek cab,23 hinggit,ah mmpus ah,nek jer,pastu akuh ingt akuh kner byr 5 jer,dorang kner byr 6 hinggit sorang,last2 aku hyg kner byr lagy 3 ringgit,demmmm(bengang neh,ahahah)blik rmah tdooo!

Wednesday, May 5, 2010

`:P

pon pon!
eh2 uncle,pehal hon2 mkcik dpn,sabo laaa,pompuan tuhh
hahaah
demm,ari nih blik kne menapak lagy,seb bek tnggal sehari jer skola minggu neh
bis kotor ksut akuh kner lecak:(
tady skola ader teknik menjawab math,xboring lak kn dier ajr,akuh nk cikgu mahani
bru best
erghhhh

Monday, May 3, 2010

dan

kenape akuh perlukan sesuatu itu,untuk membuat sesuatu itu,agar akuh dapat menjadi sesuatu itu,pelik btol la sesuatu itu

Haaaa???

sorry teacher

no,teacher,im not pointing my fist to you:(

hahah


biarloserjanganposer

funny when a poser say that,dah curik lagu org,bleh lak ckp cmtuh,bodo gler
bler dah kantoi,bnyk lak alasan,bler jumper aper pon xtaw,tapy kaw myspace gebang nk mampos
gy mampos!

Sunday, May 2, 2010

hari neh,:--3

pagi2,bngun siap2,gy umah apiz,nk ikot dier gy jamming
smpai umah apiz,call xangkt,sial
tngk2 dier lmbt bngun lak,pastu kimi dtng,nk gy nek kte kncil bpk apiz
dah ready2 nk gy,tngk2 xleh start,pehal lak nih
usha2,test2 bnyk kali xleh gak,demm
last2,bpk apiz antar smpai medan
smpai medan jumper hariz,pastu gy bus stop tunggu john
ingt nk nek bas,tetibe john dtng bwk kete,ahaa,pe agy gy nek kter ah,amirxrelevan pon ader skali(tumpang antar smpai emerald)
dah smpai tempat jamming,xbkak lagy,tulis kat stu bukak kul 2.00,siall
mner nk lpk lagy 4 jam?
apiz pon call la brader jamming tuh,bnyk kali try xdpt,ahah
so kterorg pon gy la cri tempat jamming len,peh ngarut2 doe tmpt,ckp ader jamming,tapy msk jer ckp blaja jer
bodo gler!
pastu apiz pon try call lagy skali brader jamiming tuh,
brader tuh angkt ,apiz tnyer jer,pastu dier jwb,skunk kul bper,sah bru bngn,aha
pastu brader tuh ckp bkak awl ahri neh,kul 10.
so kteorg pon gy ah mkn kat ali maju dlu,mkn kaki,sial joh cter bpk geli
tapy sdap gak kaki tuh,ahaha
dah bis mkn,gy ah tmpt jamming tuh,smpai per lagy,lyn ah,
berterabur gler kteorg men,dah first time dtng kan,ahah
lagu aper tadek,sorg2 men lagu len2,benggang gler
pastu tetiber ader braderm masuk,tnyer leh join x,smer ckp okay jer
dier pon men drum,jamming lagu situasi,kteorg pon skali ah
pastu dah puas jamming,mser nk dkt bes tuh,brader tuh ckp dier form3,siall,seb bek akuh xpnggil dier bro,ahaha
pastu lepak ngan dier jap kat mcd,cter bpk ah,xleh nk boom lagy,ahahah
pastu dah bis mengarut,tunggu john beli mcd drive thru,pastu blahhh
pastu akuh pon smpai umah,yeahhh

Saturday, May 1, 2010

Semalam

lps klass tmbh math,kterorg bwat surprise party tuk anis,mwahaha
dier dah pindah dah,bru jer pagy tady,adessss,staun lebih jer dpt kwn ngan dier
pndah lak xleh nk jauh kn,perak juga pegi,demmm
past dier kasi akuh pen biru dier,aah,best,ngan kesan air liur dier ader skali,haha
pastu mlm tuh mser tuition bm,bru pasan pen hitam akuh ilang,haa bgus la tuh,dah la akuh xder pen skunk
seb bek ader pen anis tuh,haha
serius uh akuh mesty rindu ngan anis tuh,(cam gay jer)haha